Anotace: Víš mnohokrát, Já snil v noci o tvé kráse, chci si lhát, že do Tebe nejsem blázen
Víš mnohokrát
Chladné stíny
Měsíc z kapsy volně ztrácí
Zase mám
Rozlít slzu svou na polštáři
Ty v sobě máš
Měď z odvrácené strany mince
Snad zprávu mi dáš
Až v prázdném koutě zatančí nám slunce
Teď můžeme jít
Za obzor, kde pěna z moří města chrání
A chvíli spolu být
Když v polích nastává čas zrání
Víš mnohokrát
Já snil v noci o tvé kráse
Proč teď si lhát?
Vím, že můj strom se v lese volně kácel
Nevnímám
Jak rty mé zase po Tobě žízní
Milencům za pravdu dám
Že vášeň někdy srdce trýzní
Víš mnohokrát
Já snil v noci o tvé kráse
Chci si lhát
Že do Tebe nejsem blázen
Nemůžu si pomoct, ale já jsem si tvá slova zpívala. Byla by to nádherná píseň. Rozhodně ST!!!
18.03.2012 00:07:24 | zaba.zuzla
rozumím, stejně tak jako ti,
co jednostrannou láskou byli zakleti.... ST
17.03.2012 02:55:41 | FANGirl