Tebe v životě chci
Anotace: Co nato více říci,než srdce za Vás poví více
14.1.2012 22:26 Svitavy
Tebe v životě chci
Vnímám
cítím
po Tobě toužebně sténám
Tebe v srdci mám
jen Tebe mám.
Žijem
o sobě víme
svá srdce pojíme přátelstvím
něhou se milujem
přec dál jdem.
Světe
drsný,lakomický
bez nároků nás
dej možnost srdce spojit
žít.
Toužím
sténám drsným žitím
po životu s Tebou
v ruku v ruce jít
před oltář života.
Jedno slovo...
Sama lásko drahá víš,že miluji Tě.
Přečteno 527x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, veruna, Psavec, Linzerka, Květka Š., zaba.zuzla
Komentáře (5)
Komentujících (5)