Anotace: Všechno krásný s tebou, na prstech znovu sčítám, jak běžíš loukou a já volně dýchám,potom tvář svou do skel růží více neskrývám
Někdo v nebi
Bílé páry do mraků rád míchá
Sám ráno na nábřeží
Přes divoký vlny se dlouze dívám
Všechno krásný s Tebou
Na prstech znovu sčítám
Jak do tvých úst
Sladké víno jazykem vplétám
Mokré peří na rukou mám
Přesto ve výškách létám
Jen klidně se mi směj
Když z křídel ptáků já chci mít svůj divoký rej
A vítr od pólů vát pro mě nezapomněl
Někdy se ptám, kam odchází můj malý vesmír ?
Šeď den můj provází a v noci nespím
A do špinavých skel, růže Ti rád kreslím
Všechno krásný s Tebou
Na prstech znovu sčítám
Jak běžíš loukou a já volně dýchám
Potom tvář svou do skel růží
Víc neskrývám