učím se znát každý tvůj výraz,
každý odlesk tvých očí, když se směješ
radostně, šibalsky, hravě
učím se zapamatovat si každý tvůj dotyk,
každé pohlazení a každé objetí,
kdy se tvé tělo tiskne k mému
učím se vybavit si všechna slůvka,
průpovídky, které mi vyprávíš,
uklidňující tón tvého hlasu
učím se znát chuť tvých rtů,
jemnost i vášnivost polibků,
horkost tvého dechu
učím se tančit do rytmu tvého srdce
a líbit se všem tvým pohledům
učím se rozesmát tvou tvář
a naladit se na tvou frekvenci
učím se, protože tě chci
/..jen pro sebe/