Dáš-li
Dej mi pusu a chyť mě v pase,
Lačním po touze ve tvém hlase.
Poškrábej mě svými vousy,
Ať naše ústa vzpomenou si.
Pohlaď mě pomalu po tváři,
Ať se mé oči rozzáří.
Stojím v tunelu a čekám na tvé světlo,
Co by mě jako rychlík smetlo.
Stanu se tvé duše hnací sílou,
Budeš-li ty mi holí bílou.
Poskytneš–li mi jistoty,
Dám ti kus svojí čistoty.
Přečteno 472x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Psavec, básněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)