v každé šupince svých motýlích křídel
nechám odrazit barevnost tvých očí
do všech molekul tvého dechu
vpluji konečky svých vlasů
zhoupnu se v záhybech tvých řas
a pošimrám tě na víčkách
měkkými polštářky svých rtů
horkostí své kůže
vypálím cestičku prstoklady
táhnoucími se krajinami tvého těla
nechám tě obejmout mé splašené srdce
dřív než odhalíš původ mých vrásek
a usadíš se v ďolíčku na mé bradě
ukolébáš mě pohádkami o dráčcích
a já ti dovolím splnit mi mé sny
hned jak přistihnu tvá ústa
smát se mým ztřeštěným nápadům
a pak spolu poletíme
navštívit mezihvězdné prostory..
..zkrátka love story..