Pozůstatky
Anotace: jenže kam s nimi?
Listí dnes nemá žádnou barvu
asi proto jsi neřekl
že jaro
mi sluší víc
než podzim
vím
chtěli jsme obdivovat hvězdy
v měsíčním světle
a mohly nám závidět
všechny ty prostory
kam dáváme to kouzelné
co nechceme
víš
lásko
ani my
jsme neutekli času
a zbyly po nás
jen stopy ve sněhu
zběhlých
psů
Přečteno 486x
Tipy 25
Poslední tipující: ofca, Jan Hrábě, Joe Vai, Adelheidis, Jan Voralberg, Eru Alonnar, Robin Marnolli, Dračičák, ZILA78, Skywalker, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)