Anotace: Ticho zamyká obzor, Nebe padá níž, Dlaně tvé do mých zapadnou, Co dál se stane, možná víš?
Rozhýbané nebe
Dýchá vedle Tebe
A Ty se ptáš
Kam mraky jdou?
Tlukot křídel
Mořských ptáků
Vnímám s tebou
Krouží nad hlavou
Stopy v písku
Příboj chrání
Jdeme spolu neznámou krajinou
V mlžném oparu
Hvězdy plují
Svět náš
Je nekonečnou záhadou
Chci křídla mít
A s Tebou se vznést
To nesmí se ti jen zdát
Že dál v srdci mém
Já chci Tě nést
Ticho zamyká obzor
Nebe padá níž
Dlaně do sebe zapadnou
Co dál se stane, možná víš
Díváme se do očí
Vítr z moře přestal vát
Slova náhle odlétnou
Ty nevíš, co říct
Chci křídla mít
A s Tebou se vznést
To nesmí se ti jen zdát
Že dál v srdci mém
Já chci Tě nést