Další den plyne
tak pomalu mi utíká
slza, ta po tváři se line
touha mi pokoj nenechá.
Jsem blázen, chci-li žít?
Či čekat na zázraku zrod?
Nebo mám jenom věčně snít?
Srdce mi buší jak o závod.
Vzpomínky ožívají
měl bych jim asi utíkat!
kdy už mi taky dají
možnost je odmítat?
V hlavě jest plno pocitů
a láska mezi nimi.
Já chci jen chci chvíli tu
kdy také bude někdo s námi.
Věřím v co věřím
vždyť jsem to já
být s někým toužím.
Fakt se to dá?
Vždyť nechci moc
tak vyjdeš mi vstříc?
Mám prosit o pomoc?
Nebo si nechat nic?