Anotace: Jaro přišlo..
Tohle je nebezpečný číst takhle poránu :-))) Ale sleduji, že to jaro má na muže zvláštní účinky :-)))
20.03.2012 08:27:47 | zaba.zuzla
Myslím si, že na tohle čtení je vhodná chvíle kdykoliv:-) Opravdu jen na muže?:-)
20.03.2012 14:33:03 | Isquieasuus
Samozřejmě vliv jara i na mě jakožto na ženu veřejně nikdy nepřiznám :-)) A máš pravdu, k "naladění se" je vhodná doba kdykoliv :-)
20.03.2012 14:35:22 | zaba.zuzla