Skryt mé duše...
Anotace: pro ty, co si přejí vědět, co je uvnitř mě...
Ve skrytu mé duše
Objevují se něžné ty city
A vidím ty muže
Ničit je plamenomety...
Žár ničí mou lásku
A to vše ostatní
Na duši mít vrásku
To jest mé přání poslední
Však co jest vlastně ten cit
Jež láskou se nazývá?
Možná jen duše skryt
Jen malá ofenzíva...
Přečteno 516x
Tipy 8
Poslední tipující: Kirsten, Nergal, WAYWARD, Psavec, semeda, zaba.zuzla
Komentáře (7)
Komentujících (5)