Anotace: ..
mělo by se kleknout před tím zázrakem...
láska prý je věčná... nikdy nepřestává...
tak ať to tak je
15.01.2007 07:22:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Tyhle porody můžu ;-)))
PS: Kouzelníčku, ještě dodávám k Tvému dřívějšímu komentíku (však Ty víš...), že mě od začátku nebodovali kamarádi, já tu žádné neměla, a teď mám, stejně jako Ty, prostě ty literské, každý z nás si tady oblíbí nějaké autory a ty jaksi upřednostňuje před záplavou nových a nových... takovéto bodíky nejsou protekční z kamarádství, ale spíš od těch, kdo jsou na stejné vlně... ale je fakt, že se postupně občas s někým i osobně vidím a seznamuju, protože je fajn poznat lidičky ze stejné vlny ;-)
08.01.2007 12:57:00 | Levandule
Konečky prstů se vůně dotýkají
okamžik zázraku
dech tajím
Vůně podléhá tvému doteku
láska je omamná
už od věků...
:o)
Tak tomu říkám křehké kouzlení...
08.01.2007 08:21:00 | Cecilka