Sběratel pocitů
Anotace: Vše se dá pamatovat a hlavně uschovat.
Chtěla bych být sběratel a
posbírat všechny sekundy,minuty,hodiny,
ktere jsi semnou byl.
Chtěla bych sbírat i do posledních chvil.
Sesbírala bych miliardy polibků
uschovala bych si kazde tve objeti.
Kazdy usmev a radost ve tvych ocich.
Uzamkla bych kazdy tvuj dotek,
hluboko do sebe.
Usporadala vsechny dny,
tak jak sly po sobe.
Pamatovala si tve slova ,,Miluji Tě".
Zabila bych v sobě pocit hněvu,
který nás ubíjí pomalu.
Vymazala bych všechny hádky,
a divala se s Tebou radši na pohádky.
Probudila bych zase něhu,
kterou schovávám ve sněhu.
Až by roztál,já ji vzala
a Tebe něžně políbila.
Všechno bych vzala a
napsala sem.
Aby jsi byl navždy mým partnerem.
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Psavec, zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)