Dej mi své srdce
a já ti dám mé
to říká se lehce
ale udělat to těžké
měl bys mi věřit
však to ty ne
chceš mě pořád měřit
jen jak to jde
jak moc mi chybí
polibek z lásky
dotek jiných lidí
dělá mi to vrásky
chybí mi něha
a láska s ní
chybí mi touha
snad ti to odpoví...