Proč slza z oka kape
a smutek se po mě sápe
když končí se další den
jen o ní zdál se mi sen.
Proč další v oku slza
a plní se má hypotéza
jakou já šanci mám
že jednou jí pusu dám?
I třetí slza v oku je
vždyť o něm jen koluje
jaká on vskutku je třída
když holky jak ponožky střídá.
Čtvrtá již na zem dopadla
když ona mu vážně propadla
a já se trápím tím
jestli fakt chce býti s ním.
Slzy však stále padají
mé myšlenky se hádají
pořád chci věřit ve změnu
jak kluk jí přijít na ránu.
V kaluži slz se utápím
nevím co dělat s tím
jak za ním lítáš já nechci sledovat
radši si půjdu iluze malovat.