Jsi to ty
Zamiloval ses jak malej kluk,
říkáš mi, když napnutý jsi jako luk,
miluješ mě víc, než kdokoliv si může přát,
dáváš mi lásku, něhu, chci se s tebou prát.
Cítím se skvěle, chápeš mé pocity,
protože prostě jsi to ty.
Zapomněla jsem,co je láska,
taková ta, když oheň praská,
snažíš se mi dát ještě víc,
a já pořád necítím nic.
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)