Barva srdce
Anotace: I to se stává. (upravený koment)
Rudou barvou srdce plane,
když je někým milované.
Šedivou já rychle vzdávám,
nová láska, hned ji mávám.
Dnes se opět dámou stanu,
jenom tobě zavřu bránu.
Jiný chlapec má teď klíče,
ty jsi klesnul na baviče.
Přečteno 418x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vílí křídla.., annie, enigman, gallatea, Pauli, Květka Š., Jiparo, Nikytu, Barci, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)