Je to zlý sen
nechť zdá se mi jen
že touha prostá
jež jí je spousta
lásce se vzepřela
přátelství popřela
ve válku vzešla
do boje vešla.
Psychika slábne
není to snadné
dilema sílí
má hlava šílí
vyhraje jedna
má mi být putna?
která to bude
když druhá zbude?
Když vyhraje láska
a s ní ta kráska
já lásku budu mít
jen o ní budu pouze snít
šanci svou zahodím
a jak já pořídím?
ideál pouhý bude žít
a chci já jenom snít?
Když touha vyhraje
tak tělo něco zažije
však zahodím ideál
pro nějž bych srdce dal
svědomí mě bude trápit
a já možná budu platit
možná zase šťastný budu
tak spoléhat na náhodu?