Sklamání

Sklamání

Anotace: Asi je to už normální nevěřím na hezké chvíle,protože vždy skončí,a není to příjemné.

láska sakra bolí
sráží na kolena
udělal bych cokoliv
bylas ta vyvolená


raději udeř hned
stejně mě to ničí
mizí mi celý svět
srdce mi křičí


v hlavě samé nesmysly
Začít zas pít?
Mozek snad nemyslí.
S tebou chci být.


Pít ale nebudu
nevím ale co s tím
jen bych dělal ostudu
touž už dávno vím.


Pavlínko moc tě miluju
rád ti vždycky pomohu
to ti já slibuju
nezaženu Tě do rohu.
Autor Barci, 22.03.2012
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí