prazdnà duše
Anotace: Kdyz konči den je vždycky tma
Chyba byla,
To,že jsem tě oslovil.
I to,
Že návštěvu jsem dovolil
Zmateně vyhlížìm
k tobě vstřìc
přemýšlím
co nestihl Ti říct.
Srdce jak kousek křišťàlu
duše jak pràzdný vak
dalas nohu s pedàlu,
ale jà jak rozjety vlak.
Vlak co vyjel z kolejí
Co vjel na prašnou cestu
bez tebe se budu muset obejit,
když nebudu tě mit za nevěstu.
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (0)