Oči se mlží
nemůžu spát
mé srdce touží
já chci se smát.
V očích krom mlhy
představa krásná
já pln té touhy
jež není vzácná.
Do snů se potápím
vrátit se nechci
obraz tvůj uchápím
pak ukáži srdci.
Pocity úžasné
ve snech já mám
jsou jako reálné
stejně jsem sám.
Kdybych jen mohl
něco si prožít
štěstím bych zrudl
nechci se přít.
Za tuto skutečnost
život bych dal
chtěl bych tu možnost
abych se smál.
Další den trpím
spáti se nedá
přežít se nutím
útěcha chudá.
Toužící usínám
tak jako jindy
v posteli, sám
až moc v tom pravdy.