pro tebe DanČo
Do řádků tvých řas,
ti pozpátku,napíšu ze snů vzkaz,
že miluju tě, zas a zas.
a do tvých rtů,ti složím z tónů hlas,
že tě budu milovat, zas a zas,
a do odkrytých písmen,můžem pomalu se vkrást,
vím,že jsem to byl já,kdo mezi nás postavil tu hráz,
ale vím,že miluju tě, a budu, zas a zas.
a tuhle lásku nespálí ani ohen ani mráz.
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, zaba.zuzla
Komentáře (2)
Komentujících (2)