Zapomněla jsem
Anotace: kde jsou ty časy..
Zapomněla jsem,
jaké je to psát básně
a milovat tě.
Zapomněla jsem,
jaké to je,
když hvězda zhasne
v dívčí naivitě.
Zapomněla jsem,
jaké to je,
v těch osamnělých minutách
ztratil se mi sen
o nás dvou.
Zapomněla jsem,
jaké to je,
mít vzpomínku
na rozzářenou dívku
v zrdcadle,
kterou bývala jsem já.
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)