secret
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=UBbyNfyGBjE&feature=related
***
asi dnes večer potrebujem pohár červeného
a asi som už dávno potrebovala teba
aby som mala komu povedať "milujem ťa"
aby to niekto bral úplne vážne
ako hodiny obíjajúce polnoc v Chráme božom
a teraz keď je tento malý svet celý môj,
môžem odísť, ponechajúc ženu vo mne tebe a ránu
a svedomiu vypranému v Persile
tak belostému a nahému vyvesenému na šnúrach
ako bielizeň v zásuvkách
čo vonia levanduľou a spomienkami
si moje
tajomstvo
***
Přečteno 482x
Tipy 20
Poslední tipující: J's .., Liz-D-Darker, Sleepwalker, enigman, gallatea, zaba.zuzla, Linzerka, Psavec, hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)