tonu v tvých hlubinách
milostných tůních
čekám ve vteřinách
příchod tvých vůní
tonu v tvém oceánu
lehce a chtěně
křičívám po ránu
hlásky v tvém jméně
tonu v tvých vodách
s odleskem slunce
zapálená ve hrách
chci tě za milence
tonu jak v bouři bárka
zmítána vlnami rozkoše
zažila jsem to už párkrát
užívám si tě po troše
tonu a nechci zachránit
šťastná v tvém zálivu
necháš mě zakotvit
do nových příslibů
lásky a naděje?