Přelet pod kukačky hvizdem
zase,
voňavá v plné kráse
je pro mě odměnou
vysněnou, domněnou
duše mé klid je pasé
ona,
než rozkvetu a zkonám
bude první a poslední
nocí když uplynou stovky dní
nic než "my" stačí nám
cit,
je vše co stačí mít
móda a doba je přežitek
nám stačí jemný zážitek
tys sirka já jsem dynamit
zas,
trvalo by věčný čas
a v bílý den se svítilnou
než našel bych tebe jinou
jen s tebou žiju nadoraz
tak,
zůstaň sebou jako pták
snáz proletíme korunami
oblaka jsou mezi námi
vadne vášeň, kde je tlak
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)