Vtáci
Ruže tieň zjaví sa
v prstenci Saturnu
ružovofialový
od neho závisia
hmlisté sny, k nokturnu
ako jav halový
nahý, na tele s tou
tieňohrou záhadnou
zvláštny si pripadám
pred láskou tŕnistou
v tieni nenápadnou
vystretý síl sa vzdám
prišpendlený - očko
k prsteňu - už len spať
ako vtáci v tŕní
máš čas? príď blízučko
k tieňu, na chvíľku strať
vzdych neopatrný
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Boscai, Květka Š.
Komentáře (0)