Bez ostychu
Anotace: jak malá holčička s polárkou..
Bez ostychu sním o nás dvou
jak malá holčička s polárkou
Bez ostychu vnímám vlastní dech
toužím vedle tebe ležet na zádech
Bez ostychu šeptám slova něhy
proklínám myšlenky - tužby to zběhy
Bez ostychu, bez bázně a hany
směji se na všechny strany
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)