Anotace: Příběh mého života...poskládaný z indícií, útržkovitě jak mi šla slova na mysl...
Je to dávno
malá místnost
tikající naplnění
to TY jsi tam jen tak stál
natahoval ruku -- pak dotek prstů
*
vlídné seznámení.
Je to dávno
děsná úzkost
zvláštní poblouznění
JAK jsi to jen udělal (?)
utajoval punc -- na jednom z prstů
*
svatební oznámení.
Je to dávno
lidská blízkost
vratké rozloučení
PŘÁTELSTVÍ jsi mi dal
nemaloval vzduchem zámky -- nezalhal
*
osamělá rozednění.
Je to dávno
ironická zvláštnost
zoufalé rozhřešení
někdo jiný KOULI na nohu mi zavázal
natahoval ruku -- krabičku v ní schovával
*
svatební oznámení.
Je to dávno
děsná úzkost
mateřské ukotvení
PROČ mi to jen udělal (?)
namaloval vzduchem zámky -- pohřešovaný
*
strmé probuzení.
Je to dávno
rovná přímost
tikající naplnění
to TY jsi tam zas jen tak stál
natahoval ruku -- cit uchovávaný
*
bolest bez sevření.
Je to dávno
zastřená jasnost
hutné prohřešení
to NÁM život sám snad nachystal
zamířil, střelil bez varování -- PAL (!!!)
*
vzájemné pochopení.
Je to dávno
marnost nad marnost
bolavé políbení
JAK jsi to jen znova udělal (?)
zamířil, střelil vzduchem -- zámky maloval
*
milostné opojení.
Je to dávno
vrtkavá stálost
dnešní rozednění
MĚ do kapsy sis sruloval
natahoval ruku a v ní -- prázdno co jsi sliboval
*
chatrné opevnění.
Je to dávno
malá místnost
teskné osamění
NADĚJI a touhu jsi mi věnoval
odškrábal punc -- v mé lásce si liboval
*
neprůstřelné obrnění.
...
Není to tak dávno
bolavá tesknost
reálné usmíření
PROČ jsi to jen udělal (?)
otevřel dveře, vpustil můj cit -- tebe miloval
*
bez lásky láska není.
moc pěkný příběh...snažil jsem si v mysli kreslit obrázky,ale povedly se mně spíš jen odstíny...těžké vidět co zažil jiný,ale krsně se to poslouchá,ikdyž to je třeba smutné...
29.03.2012 12:07:06 | greenus
Tohle chápu. Je těžké vidět do mysli jiného a vytušit jak to asi bylo míněno. Každý si většinou uchopí slova druhého po svém. Děkuji za přečtení.
29.03.2012 12:09:27 | zaba.zuzla
Vidím srdce které krvácí.
29.03.2012 11:26:19 | Romeo3769
Tak jest...potřebuje transfuzi :-)
29.03.2012 11:27:06 | zaba.zuzla
Neboj,dřív nebo později bude i transfuze.Uvidíš.
Zatím použíj nějakou izolepu.To by mělo na chvilku stačit.
29.03.2012 11:31:52 | Romeo3769