prečo a kam sa stratí potreba mať prepletené prsty...hm... koľkokrát som už / samozrejme, v inej podobe/ počula túto otázku?! ak je zovšednenie lásky a odcudzenie sa chorobou, potom snáď pomôže len prevencia - vitamíny nežných slov, sem - tam injekcia s prekvapením, vhodne dávkované pohladenia a bozky... občas rekondičný pobyt v podobe osviežujúceho odlúčenia... a keďže sa vraví - v zdravom tele zdravý duch, tak je vhodný pravidelný pohyb / hádam ten najpríjemnejší aký poznám ;-) / keď ani to nepomôže, nezostáva nám iné, ako tú chorobu pretrpieť a dúfať, že nám v krvi zostanú aspoň protilátky...
30.03.2012 10:59:58 | gallatea