Cizinci
Anotace: Z archivu jak je u mě ve zvyku...
Zvedám límec kabátu
Venku je sychravo
Srdce mám špatně na pravo
Hlavu ve stavu komatu
Brouzdáme soptící ulicí
Láskou opití milenci
Jsme dva cizinci
Jsme dva opilci
...
Každou ulici či strom
Každou jepici či hrom
Vidím tvýma očima
Jiná je každá končina
V hlavě vídám
Ty tvoje oči nádherný
Pod lampou líbám
Ty tvoje ústa líbezný
Přečteno 409x
Tipy 14
Poslední tipující: Barci, Loveless, Larey, Radek.oslov.Šafárik, V.N.Losinský, PrinceznaHeliovýchbalonků, tato22, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)