Hořkosladká
Hořkosladká
ulpěla na duši
dusí jako něžný vrah
Hořkosladká
alabastrová jí nesluší
její tíha ulpěla na miskách vah
Hořkosladká
s nádechem splínu
marnou bolest tají
Hořkosladká
kajíc dráždím svoji vinu
ztracená v chladném ráji
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Kamil Princ
Komentáře (1)
Komentujících (1)