To je dobře, když jsou dva spolu.Bolest ve dvou se lépe snáší a radost ve dvou se násobí.***
01.04.2012 15:04:04 | jitka.svobodova
Čas radost otupí a na bolest jeden zůstane sám
Ujedené lásky koláč
samota snílků lásky
Krásná žena zoškliví
a hora zůstane nepokořená.
Sny o lásce roztekly po úbočích ...
18.11.2013 22:43:33 | Catenina