Rozsviť
Rozsviť oblohu, ať vidí,
až budou hvězdy na zem padat.
Rozsviť oblohu, ať ví,
kde má svou hvězdu hledat.
Rozsviť oblohu, ať vidí,
kde je cesta plná hvězd.
Rozsviť oblohu, ať ví,
že srdcem vede cesta cest.
Rozsviť oblohu, ať vidí,
co oku skrývá se.
Rozsviť oblohu, ať ví,
že hvězdy nevrací se.
Úžasné. Je vidět, že do toho vklládáš srdce:-) ST
12.05.2012 15:54:29 | Lady_Mucik01