Deštruktívna.
Anotace: Trochu som sa bála dať sem túto básničku, keď som sa z toho prázdna čo cítim snažila vytiahnuť oživiť aspon nejaké city a dať ich do formy, ktorá mi je tak blízka...Kritika poteší. :)
chcem iba
aby mi dal
goodbye
ten zmätok
to šušťanie
v mojich
dolámanych
krídlach
.
Radšej
sa odsúdim
cítiť to
čo som cítila
v tých
zrnitých
bezfarebných
chvíľach
.
Nenávisť
.
Nie
tú chronickú
zničujúcu
"lásku".
Nie stále
si nasádzať tú idiotskú
masku.
Nie z úsmevu
spraviť
módny hit.
Odrazu "žrať" aj ten
najtrápnejší vtip..
Smiať sa amatérsky silene
a nepriateľku odrazu volať po mene.
a Čakať...
KEDY to priletí
(tuším sa to volá- hmm...šťastie)
Ktoré v NEJ
na môj úkor
vďaka tebe rastie...
a rastie..
Přečteno 457x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, gallatea, V.N.Losinský, Paulín
Komentáře (2)
Komentujících (2)