Anotace: ...modré z nebe, stín katedrál a diamantový prsten...o:) Jinak jednoduše pocity které jsem našla v otevřeném okně...:)
Když
od konce
na míle vzdálená
studem svým hrbím ramena
a chtěla bych létat bez doletu
a chtěla, tolik toho chtěla
jako bych neměla
od věčnosti
krok.
Tak
bez Tebe
oči mi osuší
slunce když po chvíli vytuší
že bych chtěla, tolik chtěla
a ptám se, co to znamená
Tebou celá zmatená
jestli vůbec
jsem.