Chtěla bych být u tvoření toho krásného dílka..jako pralinka
03.04.2012 13:21:11 | nepřihlášený komentátor
taky bych takhle podobně všechno chtěla...a musím složit za tuto básničku poklonu,ne že jsem se i usmála v tomto zamračeném dni,ale hned ji četla dvakrát a díky za ni...:-))
02.04.2012 12:44:38 | střelkyně1
Někdy mám pocit,že pocity a podvědomí fungují zcela nezávisle na mě a když chtějí,vyplují,jen mít u sebe nějaké pero nebo comp..dík za dvojnásobné čtení ;-)
02.04.2012 12:51:45 | poeta