Netušíš
kolik pro mě znamenáš.
Netušíš
jakou cenu pro mě máš.
Netušíš
jak přál bych si jen s tebou být.
Netušíš
že jen pro tebe chci žít.
Netušíš
jak často se mi o tobě sny zdají.
Netušíš
co pro mě ty vzpomínky znamenají.
Netušíš
kolikrát jsem si o tobě nechal zdát.
Netušíš
jak rád vidím tě se smát.
Netušíš
co hlavou se mi honí.
Netušíš
jak často pro tebe se mé slzy roní.
Netušíš
kolik vzpomínek já mám.
Netušíš
jak moc mě štve být sám.
Netušíš
čeho bych pro tebe schopen byl.
Netušíš
jestli bez tebe bych rád vůbec žil.
Netušíš
kolik už naplakal jsem louží.
Netušíš
jak moc po tobě mé srdce touží.
Netušíš
že tvá iluze v mé hlavě tkví.
Netušíš
že už je to skorem 500 dní.
Netušíš
že láska tvá mě třeba na nohy postaví.
Netušíš
že takhle žít už mě opravdu nebaví.
Netušíš
co všechno jsem už prožil.
Netušíš
že mnohdy bych radši nežil.
Netušíš
kolik básní pro tebe jsem psal.
Netušíš
jak bych rád za ruku tě vzal.
Netušíš
jak se vždycky na tě těším.
Netušíš
jak moc tohle všechno řeším.
Nenahlížel jsi mi náhodou do hlavy, když jsi to psal? Ale trochu života a žádný smutek, ona si všimne ;)
04.04.2012 17:52:41 | arcticwolf11
Většinou mi stačí moje vlastní hlava. A tomu, že si všimne už moc nevěřím :(
06.04.2012 15:18:48 | King Peky