Anotace: Báseň pro tu, kvůli níž jsou spáchány ty ostatní. Báseň, jež byla jen pro ni. ...
Dnešní den končí
Valentýn byl
však není jinčí
než kdybych snil.
Možná to tušíš
kdo jsem snad taky
pokud to nevíš
mám tě rád! Niky.
Přál jsem si jedno
ven s tebou jít
teď je mi smutno
tak nechci žít.
Za chvíli s tebou
co bych jen dal
byť chvíli pouhou
s tebou se smál.
Chtěl bych tě poznat
víc než jen trochu
pravdu si přiznat
nebát se strachu.
Byť není máj
projít se venku
dáti si čaj
v nějakém krámku.
Tak dej mi šanci
nechci jen snít
mohl bych přeci
pro tebe žít?
Nemyslím na jinou
básně ti skládám
však slova pominou
texty ti dávám.
Můžu jen žít
a doufat v naději
že šanci budu mít
byť třeba později.
Pěkná báseň i vyznání, dobře se to četlo. ST ;) Třeba to "později" už bude brzy ;)
07.05.2012 23:26:13 | Anne Leyyd
Spíš to vypadá na "nikdy". Ohledně jako vždy.
07.05.2012 23:28:03 | King Peky
Víš, co se říká - nikdy neříkej nikdy. Třeba se budeš divit ;)
07.05.2012 23:39:28 | Anne Leyyd
Co bych za to dal. Ještě mám něco v záloze. Tak uvidíme, jak to dopadne.
07.05.2012 23:41:23 | King Peky