Hvězdomil
Snít, byť i nedýchat
polykat hvězdný prach
ozvěny převzdychat
hvězdy míjet jak hrách
vesmírný opodál
křídlama zastínit
řešit má dáti - dal
světelnou pružit nit
přes sedm vesmírů
před sedmou pečetí
s růží kavalírů
u nohou klečeti
provonět Proximu
s bušícím srdcem zvně
s tepem na maximu
půlnočním.. doslovně
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Boscai, Psavec, Písnička...
Komentáře (3)
Komentujících (3)