Zimu stíná jarní ostří
deště květů kropí zem
zelenou a žlutou prostři
pluji k Tobě rákosem
Vlásky vílí, tváře něžné
rozpouštíš mě úsměvem
láska šílí z dálky řežné
tklivým žije příběhem
první se mi líbí moc (velké T ti odpouštím teda :o) ale v druhé mě hned zkraje stoply ty vlásky.. chápu ale nemám zdrobněliny moc v lásce
03.04.2012 06:38:51 | hanele m.