Anotace: --
Vracím se pořád zpět,
tam kde jsme byli jen ty a já
Srdce mi tlouklo než zamrzlo,
přemýšlím kdy se něco mezi námi změnilo
Čekala jsem spousty let,
pak ses zjevil ty a byla jsem to konečně já
Pouštím se na tenký led,
co když čteš mé řádky
Nedokážu čelit vrtkavému osudu,
utopila bych se ve tvém pohledu
Co kdybys řekl: "Chci tě zpět"
"Miluji tě, odpuť a vrať se zpátky"
Vím, nedokázala bych čelit,
tam uvnitř jsem stále slabá
Nahlas odmítám ale pravdu znám,
kdybys byl se mnou neodolám
Už nevím čemu mám věřit,
prostě to chci být zas jen já
Budu hledět přímo vpřed,
tam kde nejsi ty, jen já