Anotace: Tak nějak jsem jen chtěla přijít na to, jak která zní...
Jako když na podlahu dopadne
Tvůj obnošený úsměv
a já se se smíchem tvářím, že nic
sbírám střepy a párkrát se pořežu
- zase Ti nevěřím. Čím dál tím víc.
*************************
Jako když mě cinkne do nosu
Tvoje větrosnubná vůně
a já se Ti s pláčem, ze strachu z Nás,
ponořím do náruče plné Tebe
- slepou mě světem veď. Vždy znova zas.
V básni zní obě hezky, jinak důvěra líp:-)
03.04.2012 11:05:43 | kočkopes
úsměv kontra smích - docela zajímavé téma
03.04.2012 09:31:50 | Petbab
Pro mě to jsou v daném případě paralelní jevy. Obnošený úsměv a neupřímný smích. To je nedůvěra.
03.04.2012 09:35:40 | Písnička...