Pěkná básnička. Hezké rýmy. Ale něco jí chybí. Tohle téma je hodně omýlané. Nebo možná lépe řečeno je to věčné téma, takže pokud chceš aby tvoje básnička vynikla, musíš jí dát jiskru.
Jinak mám takový malý návrh k poslednímu verši. Co kdyby zněl takhle: "že miluji tě. Čím dál víc..." Slova se nemění, ale ta tečka tam podle mě působíl líp. Ale záleží na tobě, je to tvoje básnička. =O)
08.01.2007 17:20:00 | Elvien