Vím, že to přijde
Jak jemnou pavučinku
vnímám tvé prsty bílé.
A přesto přijde chvíle,
kdy ruka tvá mne bodne.
Snad do roka a do dne?
Jak přelud z vodních par
vnímám tvé štíhlé tělo,
v mé náruči se chvělo.
Chci zastavit ten čas.
Na okna klepe mráz.
Jak chmýří z pampelišek
odlétá tvoje láska
a jenom nová vráska
cejchuje čelo moje.
Smutný král prchá z boje.
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Alain, Radhuza, enigman
Komentáře (5)
Komentujících (3)