Píseň zoufalosti zní nejlépe v kanále
Zpěvák musí vzlykat a míti na mále
Poprosí Boha o světlo ve tmě
ví že už nezvládá, tak Bože veď mě!
Že kanál je zlatý a slzy marnivé
že třeba někdo mu život i závidí
že to pokání je trochu hrabivé
a modlí se za uznání od lidí
není podstatné.
Zahoď zkaženosti a to co ti zbyde
bude když o lásku prosí Ho lidé
Až zbytečná přání v nicotu zmizí
jen láska k Tobě zůstane ryzí