Stopa
Anotace: ... pro nezbednou Lucii. http://www.youtube.com/watch?v=IDwbHeR0UYc
Stopa
mezi tvými mraky
po plachtícím letounu
bez třech sekund
na rozpaky
a mezi vůní
melounu
třepotá se
střelný prach.
Mezi láskou
v arénách
ten černý prach
rozsypaný
s vůní vlasů
tulipány
ve Tvé bílé
košili.
____________________________________
(a slupkou
dvou ananasů
když jsme jednou
byli oba
krásně opilí.)
___
Přečteno 393x
Tipy 6
Poslední tipující: ZILA78, její alter ego, Radhuza
Komentáře (2)
Komentujících (2)