Máš-li
Máš-li mít ponětí
jak se mi stýská
představ si objetí
v němž ani tříska
nezbyla, ze Země
po vzletu nočním
zůstalas beze mne
s ryze emočním
nábojem záporným
v dešti a blescích
pode mnou, s amorfním
(mám svůj styl v kleci)
světelným tělem, jež
mělo být mé i Tvé..
máš pravdu, stejná lež
je klid múz po bitvě
Přečteno 377x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, komantytapel, zaba.zuzla, ZILA78, Radhuza, Písnička...
Komentáře (4)
Komentujících (4)