Říkej mi znovu
Říkej mi znovu
ta krásná slova.
Říkej je, prosím,
znova a znova,
šeptej mi do uší,
piš na má záda
kouzelná znamení,
co mám tak ráda.
Já vím, že je to lež,
cesta se ztratí.
Za chvilky iluzí
tvrdě se platí.
Říkej mi znovu
ta krásná slova.
Platit budu později.
Teď ještě ne.
Přečteno 405x
Tipy 6
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Alain, Radhuza, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)