možno mi je jedno
že slnko zajtra nevyjde
a život bude plynúť
podľa kalendára
možno mi je skutočne jedno
kde tráviš zvyšok
tvojho drahocenného času
a čo droguješ
možno mi je u zadku
kto vlastne si
akú máš momentálne masku
a na koho sa hráš
možno mi je to úplne jedno
a možno ani nie